O blogu

Od chvíle, kdy jsem publikoval sérii článků o plánu několika lékařů, jak prezidenta Václava Klause zbavit právní způsobilosti, začalo mi být ze strany těchto osob vyhrožováno. Rozhodl jsem se proto pro maximální transparentnost a založil tento speciální blogu, kde by byly veškeré informace s případem spojené pěkně pohromadě. Ať si každý udělá svůj úsudek sám…

Adam B. Bartoš

redaktor www.prvnizpravy.cz

osobní blog – http://abbartos.wordpress.com

2 komentáře

7 05 2010
Známí znalci

Hezký den,
mám také zkušenost se zvláštními znalci,kteří by spíš potřebovali sami vyšetřit. Také znám více lidí,kteří mají hrůzné zkušenosti se znalci. Dělají totiž posudky i na dálku, což známe z osobních zkušeností. Stačí ,když jim řeknete jméno a oni udělají posudek na objednávku orgánu , tak jaksi orgán objedná. Jsou to politické posudky z oboru psychiatrie a psychologie,které často nebvynechají ani děti, kterým pak ničí rosinné zázemí a budoucnost, která je právě velkou slabinou těchto znaleckých oborů. Zvláště u přestárlých znalců k 80 letům věku , kteří už sami prošli společenskou výchovou za Hitlera, za Stalina a dnes míchají dohromady všechny ty režimy, kterým slibovali věrnost a dávno „nevědí“ ,komu mají sloužit.

24 08 2010
PETICE

Nešlapejte po prezidentovi a po obyčejných občanech, ať si udělají znalci zakázku sami na sobě a na justici, která šlape po základních lidských právech.
http://www.ipetitions.com/petition/vysetrenijustice/

Napsat komentář